Vragen? Bel: 02 454 29 54

Kies uw Primo-abonnement

compleet

Primo

1 ,20 per week
42% korting

Veelgestelde vragen

U krijgt uw magazine elke dinsdag gratis thuisgeleverd door de post of de door u gekozen rondeman. Indien u ervoor kiest om uw magazine af te halen bij uw vaste krantenwinkel kan u de nieuwste editie ophalen op dinsdag afhankelijk van de openingsuren van de desbetreffende krantenwinkel. 

Na afloop van de gekozen looptijd loopt uw abonnement vanzelf verder voor onbepaalde duur aan het standaardtarief, tenzij anders vermeld. Vanaf dan is uw abonnement op elk ogenblik opzegbaar door te bellen naar onze lezersservice (02 454 29 54 - tijdens de kantooruren), minimaal 2 weken voor de start van de volgende looptijd (van uw betaling), zo stoppen wij op tijd uw abonnement. 

Betaling vindt plaats door middel van een domiciliëring. Door uw rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geeft u toestemming voor domiciliëring van het afgesproken bedrag per betalingstermijn. 

Bij Primo hebt u de keuze tussen 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar. Bij drie jaar krijgt u de hoogste korting én profiteert u het langst van het aanbod. Na de gekozen looptijd gelden de standaardtarieven.

Na de gekozen looptijd geldt het standaardtarief en is uw abonnement maandelijks opzegbaar. Hieronder het huidige standaardtarief, geldig vanaf 1 december 2022.


Primo € 8,95 per maand

Ja, dit kan. U kan een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.

Helaas kunt u geen abonnement in het buitenland bestellen. 

Surf naar de klantendienst of contacteer ons telefonisch op 02 454 29 12 van maandag tot vrijdag van 8 tot 17 uur en op zaterdag van 9 tot 13 uur.

Primo, de uitgebreide tv-gids boordevol kijktips afbeelding

Primo, de uitgebreide tv-gids boordevol kijktips

Met Primo geniet u elke week van een duidelijke en overzichtelijke tv-gids. Daarmee hoeft u niets te missen van de leukste soaps en films op televisie. De omschrijvingen brengen u helemaal op de hoogte en geeft u reeds een idee waarnaar u zal kunnen kijken die week. Ook ontvangt u iedere week het showbizz nieuws uit binnen- en buitenland en de laatste nieuwtjes over wielrennen, gezondheid, reizen, dieren en zo veel meer.